WIE?

Ik ben Rogier Luigjes, freelance grafisch ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring bij verschillende reclamebureaus. Breed inzetbaar op print en online projecten. Oog voor de grote lijnen en de kleinste details. Sterk ontwikkeld gevoel voor beeld en fotografie. Als kind al creatief en altijd in de weer met potloden. Op school gebruikte ik mijn schriften niet om in te schrijven maar om in te tekenen. Het grafisch lyceum was dan ook een logisch gevolg.

Liefhebber van typografie, architectuur, state-of-the-art websites, inspirerende illustraties en sprekende fotografie. Ik trek er graag op uit met m’n camera, het liefst in een tropische omgeving gezien mijn voorliefde voor alles wat exotisch is. Familiemens, bourgondiër en trotse oom van Vince Ro Adamus.

WAAROM?

'Hij is een moderne ontwerper die de laatste ontwikkelingen en technieken volgt'

Rogier heeft op professionele wijze mijn website en huisstijl ontworpen. De kracht van hem is dat hij rust uitstraalt, inlevingsvermogen heeft en de tijd neemt om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Hij is bovendien een zeer aimabel mens om mee samen te werken en dat draagt bij aan een goed resultaat. Hij is een moderne ontwerper die de laatste ontwikkelingen en technieken volgt. Rogier, graag tot de volgende opdracht!

Peter de Beurs
Shared Business Improvement

'Very service minded and great knowledge of desktop publishing processes'

Worked with Rogier for many years now and still do. Designed everything for our company, like our websites, retail packaging, application directions, logo’s, banners etc. etc. Rogier is very pleasant to work with and understand in just a few words what his clients are contemplating. Very service minded and great knowledge of desktop publishing processes. Also a very gifted photographer. Recommended to hire for many different assignments.

Wiebe Mulder
Two-M/Tear-Aid.nl

'Hij is ook best eigenwijs, perfectionistisch en wil graag van de hoed en de rand weten'

Na meer dan 10 jaar samenwerken in een paar zinnen zeggen dat Rogier geweldig is, super creatief en zowel in een team als zelfstandig fantastisch (soms letterlijk fantastisch) werk maakt is best lastig!
En Rogier is nog veel meer dan dat, betrouwbaar, leuk, gezellig.. en.. en..
en als je dan een minpuntje wil weten, hij is ook best eigenwijs, perfectionistisch en wil graag van de hoed en de rand weten.

Nicole Bouts,
reclamebureau ONyVA

WAAR?

Ik werk vanuit het centraal gelegen Amersfoort maar steek ook met plezier op locatie de handen uit de mouwen.
Menu